Професійний друк та поліграфія на Західній Україні

+38 (097) 266 24 63

+38 (097) 552 36 23

A+ R A-

Новація

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Світлодіоди

П'ятниця, 21 лютого 2014, 14:15 Published in Статті

Історія, принцип дії, технологія виготовлення

Світлодіод (англійською «light emission diode» – LED) – напівровідниковий пристрій, що, при пропусканні через нього електричного струму, випромінює некогерентне (когерентність - частотні, поляризаційні й фазові характеристики хвилі) світло, цей ефект відомий як електролюмінесценція.

Світлодіодна реклама

Субота, 09 листопада 2013, 23:01 Published in Статті

Скажіть будь ласка, що увечері найбільше притягує до себе ваш погляд? Правильно, світло, а точніше яскраві вивіски. Ні для кого не секрет, що зовнішня реклама розвивається дуже стрімко і залучає до цього процесу найновіші технології. Одними з таких елементів її розвитку є світлодіодна реклама. Застосування реклами на основі світлодіодів дуже широке. Такого типу вивіски можна розмістити в місцях де відбувається скупчення великої кількості людей. Але при цьому, вона гармонійно вписується у навколишнє оточення і не тисне на людину з психологічної точки зору.

Фрезерна порізка

П'ятниця, 06 вересня 2013, 11:01 Published in Статті

Фрезерування і гравірування – це сучасні технології, які застосовують для виготовлення реклами. Адже, наприклад, фрезерування композиту або гравіювання акрилу використовують для створення зовнішньої реклами такої, як магазинні вивіски чи об’ємні літери. За допомогою фрезерно-гравірувального станка можна швидко і точно виконати розкрій та порізку композиту, полікарбонату, ПВХ і акрилу. Фрезерний станок за допомогою фрез - металічних інструментів різних форм, які обертаються на високій швидкості, виконує гравіювання, фрезеровку та розкрій листових матеріалів. Найбільшою позитивною якістю цього устаткування є економія часу та висока якість кінцевого продукту. Адже те, що раніше робилось кілька днів, тепер можна зробити за кілька годин.

Виготовлення візуальної реклами

П'ятниця, 06 вересня 2013, 07:13 Published in Статті

visualadv 01РЕКЛАМА! Як часто у повсякденному житті, нам доводиться чути це слово? Але ви навіть не уявляєте собі, на скільки активно ви стаєте свідками її візуальної реалізації. То що ж це таке? Реклама - це можливість керувати поведінкою та бажаннями потенційного покупця для того, аби в кінцевому результаті він таки здійснив купівлю того чи іншого товару чи послуги. В час, коли повсякденна метушня стала нормою життя пересічної людини, основним видом популяризації товарів стала візуальна, або інакше кажучи зовнішня реклама.

Сторінка 3 з 6

Графік роботи

ПН-ПТ: 9:00 - 18:00
СБ-НД: вихідний

Зв'язатися з нами

Адреса:

Козельницька 17
Львів, Україна
Показати на карті

Телефон (факс):

+38 (032) 275-32-30

Розсилка новин